Mersin'de Ramazan Bayramı hazırlıkları tamam

Başkan Macit Özcan, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Bayramı ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını ve gerekli önlemleri aldığını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Bayramı ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladığını ve gerekli önlemleri aldığını belirtti.

Mersin Halkının rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Başkan Macit Özcan, “Ramazan Bayramı tatili süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, MESKİ Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Otobüs İşletme Müdürlüğü, Otogar Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü’nde nöbetçi ekipler 24 saat görev başında olacaktır. Halkımızın bayram tatilini rahat, huzurlu ve sorunsuz geçirmesi için tüm önlemleri aldık.” dedi.

Reklam
Reklam

Şehir Mezarlığı’nda da tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Macit Özcan, yaşlı ve hasta vatandaşlar için mezarlık içinde servis araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan açıklamasının sonunda, “Tüm Mersin Halkının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, vatandaşlarımın her günlerinin bayram coşkusu ve neşesi içinde geçmesini temenni ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz