Mersin'de Sağlığa Zararlı 40 Kilo Sakata El Konuldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, insan sağlığına zararlı 40 kilogram sakatata el koydu.Mersin...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, insan sağlığına zararlı 40 kilogram sakatata el koydu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Nusret Özdemir, otogar polis devriyesi tarafından, peronlarda yapılan kontrollerde bir ticari taksi içinde 40 kilogram civarında hayvan ciğeri ve yüreği ile menşei belirsiz sakatatlar tespit edildiği belirtti.

Taksi şoförünün gözaltına alındığı anlatan Özdemir, söz konusu sakatatların incelenmek üzere otogar zabıta amirliğine teslim edildiği kaydetti.

Reklam
Reklam

Teslim alınan sakatatların Belediye Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görevli veterinerler tarafından kontrol edildiğini anlatan Özdemir, "İnsan sağlığına kesinlikle zararlı olduğu yönünde rapor tutuldu. Söz konusu sakatatların hayvanlar tarafından tüketilmesinin bir sakıncasının olmadığı yönünde tutanak tutulduğu için Mersin Büyükşehir Belediyesi köpek rehabilitasyon barınağına gönderilmek üzere, Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: