Mersin'de Terör Operasyonu

MERSİN (AA) - Emniyet Müdürlüğü tarafından bir eve düzenlenen operasyonda 27 molotofkokteyli ile 3 el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından bir eve düzenlenen operasyonda 27 molotofkokteyli ile 3 el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün yasadışı eylemlerde bulunacağı istihbaratını alan Terörle Mücadale Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Akdeniz ilçesindeki bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda kullanıma hazır 27 molotofkokteyli, 3 el yapımı patlayıcı, 3 havai fişek, 3 kar maskesi, molotofkokteyli yapımında kullanılan malzeme ile terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ile posterler ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz