Mersin'de Tren Ile Servis Minibüsünün Çarpışması

MERSİN (AA) - Merkez Akdeniz ilçesinde, yolcu treni ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildi. 

Merkez Akdeniz ilçesinde, yolcu treni ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri toprağa verildi. Kazada ölenlerin cenazeleri, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundaki otopsi ve teşhis işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Mine Serten cenazesi de Akdeniz ilçesine bağlı Karacailyas Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Buradaki cenaze törenine Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de katıldı. Evinden mezarlığa kadar kalabalığın omuzlarında taşınan Ünal Acar'ın cenazesi, mezarlıkta kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze törenine katılan bir grup, defin işlemlerinin ardından mahalledeki hemzemin geçit önünde toplandı. Bir süre yolu trafiğe kapatan grup üyeleri, kazada yaşamını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, dualar okudu. Grup adına konuşan Ünal Acar'ın amcasının oğlu Yusuf Acar, hemzemin geçitlerde yaşanan kazalar nedeniyle bir çok kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Buralarda kalıcı bir çözüm istiyoruz, artık burada canlar kaybolmasın, hemzemin geçitlerde kimse ölmesin" dedi. Kazada yaşamını yitiren Sinan Özpolat, Mehmet Akçam, Cavit Yılmaz ve Onur Atlı'nın cenazeleri kentteki farklı mezarlıklarda toprağa verildi. Oğuzhan Beyazıt'ın cenazesi Niğde'ye, Ayhan Akkoç'un cenazesi ise Kayseri'ye götürüldü. Kazada yaralanan 5 kişinin tedavileri de sürüyor. Merkez Akdeniz ilçesinde, yolcu treni ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmış, hemzemin geçitteki bariyer görevlisi tutuklanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: