Mersin'de Zor Durumdaki Yaşlılara Çağlayan'dan Yardım Eli

Mersin'de sağlıksız koşullarda yaşayan ve bakıma muhtaç olan Şerife Arslan ile Duran Yıldız'ın durumunu Anadolu Ajansı'nın haberiyle öğrenen Ekonomi Bakanı

Mersin'de sağlıksız koşullarda yaşayan ve bakıma muhtaç olan Şerife Arslan ile Duran Yıldız'ın durumunu Anadolu Ajansı'nın haberiyle öğrenen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, bu kişilerin Erdemli Huzurevi'ne yerleştirilmesini sağladı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Ajansı'nın haberi üzerine, Arslan ve Yıldız'ın Mersin Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki bir tarlada sağlıksız ortamda yaşadığını öğrenen Çağlayan, yetkililere bu kişilerin çiftin huzurevine yerleştirilmesi talimatını verdi.

Reklam
Reklam

Şerife Arslan ve Duran Yıldız'ın, önce sağlık kontrollerinden geçirildiği, daha sonra ise Erdemli Huzurevi'ne yerleştirildiği belirtildi.

Merkez Toroslar ilçesine bağlı Bahçeciler Mahallesi'nde sokak köpekleri ve tavuklarla bir arada yaşayan, kendilerini ifade etmekte güçlük çeken, dini nikahla birlikte yaşayan Duran Yıldız (75) ile Şerife Aslan (62), su, elektrik, banyo ve tuvaletin olmadığı, çamur içindeki barakada yaşam mücadelesi veriyordu.

Muhabir: Basir Gülüm / Zuhal Uzundere Kocalar / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: