Mersin’deki silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye çıktı

Mersin'deki silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Olayda ağır yaralanan Sabri Pişkin’den sonra Hamdi Askay...

Mersin'deki silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye yükseldi. Olayda ağır yaralanan Sabri Pişkin’den sonra Hamdi Askay da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Alınan bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Askay ve Pişkin ailesinin fertleri sabah saatlerinde Hal Mahallesi'nde kavga etti. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile yatıştı. Ancak taraflar birbirlerini akşam saatlerinde ''kozlarını paylaşmak'' için Hal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu önünde buluşmaya davet etti. Akşam saatlerinde buluşan taraflar arasında yeniden başlayan kavga kısa sürede büyüdü. Taraflar birbirlerine silah ve pompalı tüfeklerle ateş etti.
Kavgada Ömer (18), Ramazan (29), Hamdi (31) ve Mehmet Faruk Askay (38) ile Sabri Pişkin (26) çeşitli yerlerinden yaralandı. Özel araçlarla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sabri Pişgin ile Hamdi Askay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralanan Ömer ve Ramazan aynı hastanede tedavi altına alındı. Mehmet Faruk Askay ise Toros Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sabri Pişkin'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Toros Devlet Hastanesi morguna, Hamdi Askay’ın cesedi ise Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

TAŞKINLIK ÇIKARAN KALABALIĞA ÇEVİK KUVVET MÜDAHALE ETTİ
Bu arada olayı öğrenen yaralıların yakınları Mersin Devlet Hastanesi önünde toplandı. Taşkınlık çıkaran kalabalık hastaneye girmek istedi. Çevik Kuvvet ekiplerinin girmelerine izin vermemesi üzerine yaralı yakınları polise saldırdı. Kalabalığa Çevik Kuvvet ekipleri müdahale ederek uzaklaştırdı. Polis olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz