Mersin'e Tarımsal Sulama Yatırımı

MERSİN (AA) - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Erdemli ilçesinde inşa edilecek olan "Avgadı Göleti ve Sulaması Projesi"nin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

MERSİN - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Erdemli ilçesinde inşa edilecek olan "Avgadı Göleti ve Sulaması Projesi"nin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, projenin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli "kamu yararı kararı" için düzenlenen olurun Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından imzalandığı belirtildi. Açıklamada, projeyle ilgili şu bilgilere yer verildi: "Bakan Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Avgadı Göleti ve Sulaması'nın hizmete açılması ile 2 bin 370 dekar zirai araziye su temin edilecek. Önümüzdeki günlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından düzenlenecek törenle temeli atılacak olan tesis, yaklaşık 9 milyon 500 bin liraya mal edilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: