Mersin'i Konuk Olacak Bursaspor’da Hedef Galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın saat 16.00’da Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor’un...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın saat 16.00’da Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor’un hedefi galibiyet. Geçen hafta Beşiktaş’ı 3 - 0 yenerek zirve yarışını sürdüren Bursaspor, Mersin deplasmanından da üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ile yarınki maçta 41. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 40 maçın 19’unu Bursaspor kazanırken, 14 maçta Mersin İdmanyurdu üç puana uzanan taraf oldu. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Bursaspor 3-0 kazanmıştı.

Reklam
Reklam

HEDEF 500. GALİBİYET

Bursaspor, Mersin İdmanyurdu karşısında üç puan alarak lig tarihindeki 500. galibiyetine de ulaşmak istiyor. Kuruluşunun 50. yılını 1 Haziran 2013'de kutlayacak olan Bursaspor, Mersin karşısında galip gelmesi halinde lig tarihindeki 500. galibiyetine de olaşmış olacak.

Yeşil - beyazlılar, şimdiye kadar oynadığı bin 434 karşılaşmada 499 galibiyet, 419 beraberlik ve 516 mağlubiyet aldı. Artığı bin 695 gole karşılık kalesinde bin 705 gol gördü.

EDU FORMA GİYEMEYECEK

Bursaspor’da, antrenman sırasında yapılan açıklamada sakatlığı bulunan Edu’nun Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın orta alanda Edu’nun yerine Musa’ya görev vermesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz