‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ izleyiciyle buluşuyor

Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ adlı oyununu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında sahneleyecek.Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ adlı oyununu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında sahneleyecek.
Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel tiyatro oyunu sahneleyecek. Mersin’in Kadınları Tiyatro’da oyununu izleyici ile buluşturacak kursiyerler, sanatseverlere performansını sergileyecek. Semihi Vural’ın metinlerinden Çağlar Ekinci’nin yönetmenliğinde tiyatroya uyarlanan oyun ücretsiz olarak sahnelenecek. Yarın akşam Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonunda saat 18.30’da tiyatro severlerle buluşacak olan oyunun müziklerini ise Veli Polat yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz