Mersin’in talihi sizinle değişecek

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Bakan Zafer Çağlayan'ıkutladı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Ekonomi Bakanlığına getirilen Ak Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan'ı kutladı.

Seçim döneminde esnafın sorunlarının çözümüne yönelik Bakan Zafer çağlayan ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Veysel Sarı Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a faks ile gönderdiği kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

Başkan Veysel Sarı'nın kutlama mesajı şöyle ; "Sizi tanımaktan büyük onur duyan bir kişi olarak Mersin'in makus talihinin sizinle değişeceğine ve esnafımız sorunlarının sizin sayenizde aşılacağına yürekten inanlardan birisiyim. Ülkemizin kalkınması ve kentlerimizin arzulanan hizmete kavuşması bakanlığınızın başarısı ile mümkün olacaktır. O nedenle üstlendiğiniz bu çok önemli görevde size ve şahsınızda tüm mesai arkadaşlarınıza üstün başarılar diliyor saygılar sunuyoruz".

Reklam
Reklam

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz