Mersinli: Başkan Ergün icraatlarıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, icraatlarıyla büyük hayal...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, icraatlarıyla büyük hayal kırıklığı yaşattığını söyledi. Mersinli, Başkan Ergün’ün Manisalıların gözünde sınıfta kaldığını ileri sürdü.

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Mersinli, Ergün’ün, "Manisa Değişiyor" diye reklam kampanyası yönettiğini hatırlatarak, değişenin Manisa değil, Cengiz Ergün'ün kendisi olduğunu iddia etti. Ciddi proje üretmeden, bomboş bir içerikle Manisa'nın değişemeyeceğini söyleyen Berk Mersinli, “Cengiz Ergün yönetimindeki Manisa Belediyesi, tarihinin en başarısız ve en kötü yönetilen dönemini yaşamaktadır. Basit kaldırım ve park bahçe çalışmalarıyla belediyecilik ve hizmet yaptığını sanan belediye başkanı ve ekibi, geride kalan üç yılda şehrimizin ufkunu ve vizyonunu değiştirecek hiçbir projeyi ortaya çıkaramamıştır. Sayın Ergün, Manisa'nın acil çözüm bekleyen arıtma tesisi, otopark ve çöp yeri sorunuyla ilgili hangi çalışmayı yapmıştır?” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: