Mersinli Okçular Türkiye Şampiyonu Oldu

MERSİN (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu gençler-yıldızlar federasyon kupası makaralı yay genç kadınlar takımlar kategorisinde Mersinli okçuların müsabakalarda birinci olduğu bildirildi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu gençler-yıldızlar federasyon kupası makaralı yay genç kadınlar takımlar kategorisinde Mersinli okçuların müsabakalarda birinci olduğu bildirildi. Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde Elazığ'da düzenlenen gençler-yıldızlar federasyon kupası okçuluk yarışmalarında Mersin'i 4 sporcunun temsil ettiğini ifade etti. Yarışmalarda mücadele eden sporcuların makaralı yay genç kadınlar kategorisi takımlarda Türkiye şampiyonu olduğunu belirten Ataş, şunları kaydetti: "Bireysel yarışmalarda ise Aleyna Akçınar Türkiye 3'üncüsü oldu. Her yarışmadan mutlaka dereceyle dönüyoruz. Ancak asıl hedefimiz Milli Takım baraj puanını geçerek sporcularımızın Avrupa ve dünya şampiyonalarında hem ülkemizi hem de ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmelerini sağlamaktır. Umuyorum ki Mersin okçulukta hak ettiği noktaya en kısa zamanda ulaşacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: