Mert'in cesedi bulundu!

Kars kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü'nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedenin 9 yaşındaki Mert Aydın'a ait olduğu belirlendi.

Önceki gün evden çıkan 9 yaşındaki Mert Aydın’dan bir daha haber alınamadı. Küçük çocuğu arama çalışmaları başlatan polisler, bir işyerinin kamerasında Mert’in görüntüsüne ulaştı. Görüntülerde 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı Mert’in kaçırıldığı düşünülüyor.

İlkokul öğrencisi Mert, önceki gün saat 12.00 sıralarında, annesinin hazırlayıp sefertasına koyduğu yemeği babasına götürmek için Faik Bey Caddesi’ndeki evlerinden çıktı. İki çocuk babası 38 yaşındaki Yolcu Aydın, beklediği oğlu bir türlü gelmeyince merak edip evi aradı; eşiyle konuşmasında oğlunun kaybolduğunu anlayan Yolcu Aydın, durumu polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Kameralar didik didik incelendi

Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis, saat 14.00 sıralarında bir işyerinin kamerasında Mert’in görüntüsüne ulaştı. 40- 45 yaşlarında birinin başını okşadığı Mert’in kaçırıldığı üzerinde yoğunlaşan polis aramalarının aralıksız sürdürüyor.

Kars eski Belediye Başkanı olan, son seçimlerde de CHP’den belediye başkan adaylığını koyan Naif Alibeyoğlu, kaybolan Mert’in, dayısının torunu olduğunu söyledi.

Naif Alibeyoğlu, “Mert’in hiçbir sağlık sorunu yok. Kötü niyetli kişiler tarafından kaçırılmış olabilir. Sonu inşallah Pamir gibi olmaz. Herkesten yardım bekliyoruz” dedi.

Mert ailesi kentin sokaklarına Mert Aydın’ın fotoğrafının bulunduğu ’Kayıp aranıyor. Görenler Allah rızası için bu telefon numarasını arasınlar’ yazılı ilanları astığı ancak akşam saatlerinde kötü haber geldi. Kars kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü’nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedinin Mert Aydın’a ait olduğu belirlendi. Olay yerine gelen yakınları, küçük çocuğu teşhis edip gözyaşına boğuldu. Mert’in kıyafetleri ise tabyanın dışında bulundu. Cesedin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

MOBESE'deki adam kim?

Mert’in yansıdığı MOBESE görüntüleri de bugün ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Mert yanında kim olduğu henüz belirlenemeyen bir adamla yürüyor.

Anahtar Kelimeler: