Merve Eğitim Kurumları'na 'En Fazla Sigortalı Bayan Çalıştıran' Ödülü

Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü...

Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından üç kategoride düzenlenen 'Konya Sosyal Güvenlik Ödülleri 2011' verildi. Merve Eğitim Kurumları, en fazla sigortalı bayan çalıştıran kurum olarak ödüle layık görüldü.

Her yıl 14–20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, çeşitli kurum ve şirketlere 2011 Konya Sosyal Güvenlik Ödülleri verildi. Dedeman Otel Balo Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya milletvekilleri Gülay Samancı ve Cem Zorlu, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Kaleli, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, üniversite rektörleri, kamu ve kurum müdürleri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Cem Dinç, SGK İl Müdürlüğü olarak, mevzuat gereği işverenlerine bir ödül, onların yanında olduklarını göstermek açısından böyle bir programı düzenlediklerini söyledi.

Konya Valisi Nezih Aydın Doğan da “Bu devlet geçmişle mukayese edildiğinde hiç karşılaşmadığı ölçüde önemli reformlara imza attı. Türkiye, yeni hedefi olan bir devlet artık. Bu yeni hedefte Cumhuriyet'in 100. yılında dünyanın en önemli 10 ekonomisinden biri olduğu kadar, bölgesel güç olmaktan çıkıp, küresel bir güç olmaya yelken açmayı hedefliyor. Biz bu hedeflere varabilmek için temel tedbirleri almanın yanında, sosyal güvenlik politikalarımızı da toplumun derinine doğru yaygınlaştırmamız gerekir.“ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından, 'Konya Sosyal Güvenlik Ödülleri 2011' ödül törenine geçildi. Üç ayrı kategoride ödüllerin dağıtıldı törende 'En Fazla Bayan Sigortalı Çalıştıran' Sincap A.Ş ve Merve Eğitim Kurumlarına, 'En Fazla Özürlü Sigortalı Çalıştıran' Alcen Enerji A.Ş ve Eti Alüminyum A.Ş’ye, 'En Fazla Prim Ödeyen İşveren' Konya Şeker A.Ş, Eti Alüminyum A.Ş, ALCEN Enerji A.Ş, Başkent Üniversitesi A.Ş, Aydınlar Yedek Parça A.Ş, Pak-Pen Plastik A.Ş, Mevlana Üniversitesi, Arıkbey Teks, Konya Çimento, Atiker Metal, Tosunoğulları Mobilya ve Tümosan Motor A.Ş'ye ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreni, çektirilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Reklam
Reklam

.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: