Merve Meram Abdullah Aymaz'dan Kardeş Yardımı

Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu ve Ortaokulu, kardeş okul seçtikleri Şırnak Balveren beldesindeki Gazi Ortaokulu ile Cizre Vatan İlkokulu'na bilgisayar,

Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu ve Ortaokulu, kardeş okul seçtikleri Şırnak Balveren beldesindeki Gazi Ortaokulu ile Cizre Vatan İlkokulu'na bilgisayar, fotokopi makinesi, tatil ve okuma kitabı seti hediye etti.

Okul Müdürü Hüseyin Taş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş okullarla diyaloglarının devam ettiğini belirtti.

Taş, Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu Aile Birliği'nin Şırnak'taki okul yetkililerinin "bizimle kardeş olur musunuz-" talebine duyarsız kalmadığını, hazırladıkları bilgisayar, fotokopi makinesi, okuma kitapları, test kitapları ve tatil setlerinden oluşan yardım paketlerini, düzenlenen törenle Şırnak'a gönderdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda kardeş okullara ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Taş, "Kardeş okullarımızın idarecilerini ve öğrencilerini de Konya da misafir edeceğiz. Okullarımız ve öğrencilerimiz arasındaki kardeşlik köprüsüne duyarsız kalmayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğrencilerin gönderdiği tatil kitapları ve okuma kitaplarıyla Şırnak'taki öğrencilerin yarıyıl tatillerini verimli geçirmelerini sağlayacaklarını aktaran Taş, "Öğrenciler tarafından hazırlanan koliler ilgili okula ulaştırılmak üzere kargoya teslim edildi. Öğrencilerin birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmaya imza atmaları mutluluk kaynağı oldu" dedi.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: