"Meryem"in Çekimleri Beyşehir'de Devam Ediyor

Sinema filmleriyle uluslararası çapta birçok ödül kazanan Yönetmen Atalay Taşdiken, yeni filmi Meryem'in çekimlerine memleketi Konya'nın Beyşehir ilçesinde devam ediyor.

Sinema filmleriyle uluslararası çapta birçok ödül kazanan Yönetmen Atalay Taşdiken, yeni filmi Meryem'in çekimlerine memleketi Konya'nın Beyşehir ilçesinde devam ediyor.

Taşdiken, Beyşehir'deki film setinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Meryem filminin bilinen bir Anadolu öyküsü olduğunu belirtti.

Filmde, kısa süreli evlilik yaşadıktan sonra geri dönme vaadiyle giden bir kocanın dönmeyişi ve Meryem'in duygularını anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Taşdiken, "Genel hatlarıyla böyle bir hikaye Meryem. İddialı bir film olacak mı sorusuna filmi bitirmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Şu ana kadar gidişat çok iyi. İyi bir iş çıkacağını düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Taşdiken, Akşehir'deki çekimlerine başlanan filme Beyşehir'de devam ettiklerini, İstanbul'daki son işlemlerin ardından filmi tamamlayacaklarını dile getirdi.

Filmde Meryem karakterini Zeynep Çamcı'nın canlandırdığını belirten Taşdiken, oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Mehmet Usta, Berrin Sümel, İpek Bilgin, Serhat Özcan, Gafur Uzuner ve Yeliz Akkaya gibi önemli isimlerin yer aldığını vurguladı.

Taşdiken, filmin 2013 yılı Mart veya Nisan ayında vizyona girebileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir : Şeref Yaşar / Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: