Merzifon Ahi Dershanesi Her Yıl Başarısını Artırıyor

2013 LYS sonuçlarına göre, ek puanlı yerleştirmede Merzifon birincisi Ahi Dershanesi öğrencisi Enes Kartal oldu....

2013 LYS sonuçlarına göre, ek puanlı yerleştirmede Merzifon birincisi Ahi Dershanesi öğrencisi Enes Kartal oldu. Kartal, "2 yıldır Ahi Dershanesi'ne geliyorum. Burada beni en fazla etkileyen öğretmenlerimin fedakarlıkları oldu. Akşamları normalde öğretmenler evlerine gitmeleri gerekirken, bizlerle kalıp ailelerinden çok bize vakit ayırmaları, bizlere ve gelecek nesillere verdikleri önemin göstergesidir. Dershane öğretmenlerime ne kadar teşekkür etsem azdır." dedi.

Konuyla ilgili basın toplantısı yapan Ahi Dershanesi Müdür Yardımcısı Osman Usta, “2011’deki sayısal ve sözel birinciliğimizi 2012 LYS’de Eşit Ağırlıkta, 2013 yılında YGS ve LYS'de ilçe birincisi çıkartarak zirveleştirmiş olduk. Birinci olan öğrencimizi, ailelerini, öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyorum. Başarılarının, üniversite hayatında da artarak devam etmesini diliyorum. Bizler Ahi Dershanesi olarak, öğrencilerimizin başarıya ulaşmaları adına gerekli olan her türlü doküman, etüt, ek ders, yatılı ders çalışma programları, birebir ders takipleri, velilerimizle bire bir iletişim organizeleri ve daha nice etkinliklerle onların isteklerinden daha fazlasını onlara sunuyoruz. Onlara sadece günü gününe çalışmak kalıyor. Bizler Ahi Dershanesi olarak tüm öğrencilerimize, dershanemiz, öğrenci olsun veya olmasın tüm öğrencilerimize gerek tercihler gerekse yerleştirme konusunda her türlü yardımı yapmaya uzman kadromuzla hazırız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Merzifon birincisi olan Enes Kartal, "2 yıldır Ahi Dershanesi'ne geliyorum. Burada beni en fazla etkileyen öğretmenlerimin fedakarlıkları oldu. Bizlerle o kadar fazla ilgileniyorlar ki başarı bunun arkasından ister istemez geliyor. Akşamları normalde öğretmenler evlerine gitmeleri gerekirken, bizlerle kalıp ailelerinden çok bize vakit ayırmaları, bizlere ve gelecek nesillere verdikleri önemin göstergesidir. Bu fedakar öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Çok çalıştığım için bir başarı bekliyordum, fakat Merzifon’da en fazla puanı benim alacağımı tahmin etmiyordum, duyunca çok şaşırdım ve çok sevindim. Dershane öğretmenlerime ne kadar teşekkür etsem azdır." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: