Merzifon Ahi Koleji Masa Tenisi Turnuvası'nda 3 kupa, 9 madalyayla ilçeye döndü

Amasya’da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda Özel Ahi Koleji, Merzifon’a 3 dalda...

Amasya’da düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda Özel Ahi Koleji, Merzifon’a 3 dalda kupa getirdi.
Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce 2011-2012 yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi. 3 Ocak 2012 Salı günü Amasya Hamit Kaplan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 31 takım katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Ahi Koleji yıldız erkekler takımı Amasya 2.si olurken, minik erkeklerde Amasya üçüncülüğü elde edildi. Minik Kızlar ise Amasya üçüncüsü olarak oldukça güzel bir başarıya imza attılar. Ahi Koleji öğrencileri toplamda 3 dalda kupa kazanırken, 9 madalyanın da sahibi oldu.
Alperen Demirci, Enes Can Kargı ve Mehmet Akif Töre’den oluşan yıldız erkekler masa tenisi takımı gruptan birinci çıkarak final oynadı. Çekişmeli geçen final maçında birinciliği son anda kaçıran öğrenciler Amasya ikincisi oldu. Ece Özaydın,Tutku Karakuş ve Ayşe Şeyma Bıçakçı’dan oluşan minik kızlar takımı ile Burak Tunçel, Enes Doğukan Köksal ve Ömer Malik Kalaycı’dan oluşan küçük erkekler takımı ise Amasya üçüncülüğünü elde etti. Takım Kaptanı Enescan Kargı, "Arkadaşlarımla beraber azimle çalıştık, okulumuzun masa tenisi açısından imkanları çok geniş. Bu imkanları kullanarak arkadaşlarımla beraber 3 kupanın sahibi olduk. Şahsım ve arkadaşlarım adına başarımızda büyük emeği olan masa tenisi öğretmenimiz Esra Çekiş’e teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı önümüzdeki yıllarda da göstereceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.
Masa Tenisi Öğretmeni Esra Çekiş, masa tenisinde 3 kupa kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek hedeflerinin Türkiye şampiyonalarına katılmak olduğunu belirtti. Okul Müdürü Ulaş İnönü ise sınavlarda elde edilen başarıların sanat ve sportif faaliyetlerle de desteklenmesine önem verdiklerini belirterek, "Öğrencilerimizin Merzifon’a 3 kupa ile dönmeleri ve Merzifon’u temsil etmeleri çok önemli. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz