Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı:

Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, "Gençlerin ileriyi daha rahat görebilen ufku açık ve dinamik bir yapıya sahip olmalarından gurur duyuyorum"

Merzifon Belediye Başkanı Kadri Aydınlı, "Gençlerin ileriyi daha rahat görebilen ufku açık ve dinamik bir yapıya sahip olmalarından gurur duyuyorum" dedi.

Aydınlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merzifon Belediyesi, (www.merzifon.bel.tr) internet adresinde Genç Kulüp'e üye olan ve Merzifon'da yaşayan gençlere çekilişle çeşitli hediyeler dağıttıklarını söyledi

Aydınlı, şunları kaydetti:

"Üniversiteye hazırlıkta Ücretsiz kurslar düzenledik, yüzme havuzu ve sentetik çim saha projelerini yaptık, bunların hepsi gençlere verdiğimiz değerin bir göstergesi. Bundan sonra da gençlerle tanışıp, onların taleplerine uygun çalışmalar yürüteceğiz. Gençlerin mutlaka hedefleri olması gerekiyor, biz gençlerin hedeflerine uluşmaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Geleceğimizin teminatı olan gençlere güveniyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Okur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: