Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı:

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Amasya - Merzifon Havaalanı'nda sıranın İzmir seferlerinde olduğunu söyledi.

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Amasya - Merzifon Havaalanı'nda sıranın İzmir seferlerinde olduğunu söyledi.

Aydınlı, Amasya Merzifon Havaalanı'nda Türk Hava Yolları'ndan sonra özel hava yolu şirketinin de karşılıklı olarak Merzifon - İstanbul seferine başladığını belirtti.

Söz konusu uçuşların yolcu kapasitesinin artmasının Merzifon Havaalanı'nın geliştiğinin göstergesi olduğunu ifade eden Aydınlı, "Türk Hava Yolları uçakları haftanın 7 günü uçuş yapıyor. Özel hava yolu şirketince gerçekleştirilen yeni uçuşlar ise 3 gün ile başlatıldı. Bölgeye hitap eden havaalanı konumundaki havaalanımızda THY'den sonra Pegasus da sefere başladı. Türk Hava Yolları uçaşları haftanın her günü sabah Merzifon - Atatürk Havaalanı, akşam Atatürk - Merzifon Havaalanı şeklinde gerçekleştiriliyordu. Özel havayolu şirketi ise 3 gün Merzifon- Sabiha Gökçen Havaalanı arasında sefer gerçekleştiriyor. Bu şekilde İstanbul'un iki yakasına da Merzifon'dan uçuş sağlandı" dedi.

Reklam
Reklam

Özel havayolu şirketinin Merzifon'a sefer yapmasının Merzifon havaalanının geliştiğini ve kapasitesinin yüksekliğini gösterdiğini dile getiren Aydınlı, sıranın İzmir seferlerinde olduğunu vurguladı.

Aydınlı, "Sıra İzmir seferlerinde, inşaallah en yakın zamanda İzmir Seferleri de başlar. Vatandaşların bu yönde talepleri yoğun" diye konuştu.

Muhabir: Tuba Ceylan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: