Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Aydınlı, Merzifon Sofrasında organize edilen kahvaltı programında, iptal edilen Merzifon Haftası ve etkinlikler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm hazırlıkları tamamlamalarına rağmen gelen şehit haberleri ve Afyonkarahisar'daki patlama nedeniyle haftayı kutlamaktan vazgeçtiklerini ifade eden Aydınlı, 13. Geleneksel Merzifon Kültür ve Sanat Haftası'nda gerçekleştirilecek olan bazı açılış ve etkinliklerin ileri ki tarihte yapılabileceğini hayırlattı.

Reklam
Reklam

Aydınlı şunları kaydetti:

"Hepinizin malumu olduğu gibi, Merzifon Haftamızın eksiksiz bir şekilde etkinlikler, açılışlar ve konserlerle kutlanacaktı. Merzifon için imaj, belediyemiz için mega proje olan Meydan projesinin açılışını Kültür Merkezimizin açılışını, Yüzme Havuzu'nun temel atma törenini ve konserlerimizi gerçekleştirecektik. Ancak Taşova'ya şehidimiz geldi. Afyonkarahisar'daki patlamada çok sayıda askerimiz şehit olduğu haberini aldık. Bu nedenle bu yıl etkinliklerimizi iptal ettik. Söz konusu açılışları haftadan bağımsız olarak ilerleyen zamanlarda yapacağız."

Belediyenin rutin çalışmaları hakkında da bilgi veren Aydınlı, bu sezon 150 bin metrekare sıcak asfalt döküldüğünü sezon sonuna kadar bin metrekare hedefini yakalayacaklarını kaydetti.

Muhabir: Tuba Ceylan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz