Merzifon Belediyesi Ailesi İftarda Buluştu

Merzifon Belediyesi yöneticileri, çalışanları ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.Mehmet Akif Ersoy Parkı ve...

Merzifon Belediyesi yöneticileri, çalışanları ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli ile aileleri katıldı.

Personele ve ailelerine yönelik iftar yemeğinin geleneksel hale geldiğini belirten Başkan Aydınlı, “Her yıl olduğu gibi, bu yıl da mübarek Ramazan ayında personelimizle bir araya gelmenin, birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Artık personelle iftar etmek, gelenekselleşti. Nice ramazanlarda hep beraber olmayı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Personeline ‘mesai arkadaşlarım’ diye hitap eden Aydınlı, “Şunu unutmayalım ki, Merzifon’a belediye olarak yapılan her hizmette hepinizin emeği var. Büroda çalışanından, sahada çalışanına kadar tüm personelime çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bundan böyle de inşallah önemli hizmetlere imza atacağız"diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: