Merzifon Belediyesi Faaliyetleri

Merzifon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki gıda üretimi yapan iş yerleri ve marketlerde denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Merzifon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, ilçedeki gıda üretimi yapan iş yerleri ve marketlerde denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerle ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, gıda üretimi yapan iş yerlerinde insan sağlığını tehdit eden koşulların olup olmadığı ve hijyen kurallarının yerine getirilip getirilmediğinin yanı sıra gıda satışı yapılan marketlerde de miladı dolmuş ürünlerin satışa sunulup sunulmadığının kontrol edildiği belirtildi.

Merzifon'daki üreticilerin üretim izinleri ile alakalı gerekli şartları yerine getirdiklerinin ifade edildiği açıklamada, insan sağlığını tehdit edecek olayların daha oluşmadan önlenmesi, meydana gelmiş problemlerin bir an önce bertaraf edilmesi açısından denetimlerin önemli olduğu, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun hizmet almasını sağlayan denetimlerin sürdürüleceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tuba Ceylan / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz