Merzifon Haftası, Açılış Ve Temel Atma Törenleriyle Kutlanacak

Merzifon Belediyesi tarafından 12-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Merzifon Haftası etkinlikleri, açılış ve projelerin temel atma törenleriyle kutlanacak.

Merzifon Belediyesi tarafından 12-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Merzifon Haftası etkinlikleri, açılış ve projelerin temel atma törenleriyle kutlanacak. Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliklerin bu yıl 14'üncüsünün organize edildiğini söyledi. Merzifon Haftası'nın, Merzifonluların hizmetlerle buluştuğu bir hafta olduğunu hatırlatan Aydınlı, şunları kaydetti: "12-15 Eylül Merzifon Haftası etkinlikleri, belediye önünden kortej yürüyüşü ile başlayacak. Etkinlikler kapsamında bu yıl da fuar açılacak.Olimpik yüzme havuzu, sentetik çim saha, Aile İletişim Merkezi, huzurevi açılışı, Gençlik Merkezi ve Kadın Kültür Merkezi'nin temel atma törenlerini de bakan, milletvekili ve bürokratlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimizde toplu sünnet merasimi, şehitlerimiz için mevlit gibi programlara yer vereceğiz.” Mısır ve Suriye’deki olaylar nedeniyle hafta etkinlikleri kapsamında müzik ve eğlence programlarının iptal edildiğinin altını çizen Aydınlı, 4 gün sürecek açılış ve temel atma törenleriyle Merzifonluların 12 milyon lira bedelindeki hizmetle buluşturulacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: