Merzifon'da Şefkat Çarşısı açıldı

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, Merzifon Belediyesi öncülüğünde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla kurulan Şefkat Çarşısı...

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, Merzifon Belediyesi öncülüğünde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla kurulan Şefkat Çarşısı törenle açıldı. Açılışa Amasya Milletvekili Ramis Topal, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, merzifon garnizon komutanı, daire amirleri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, "Kendimize layık görmediğimizi bir başka kardeşimize de layık görmeyeceğiz" sloganıyla oluşturdukları bir çarşı açtıklarını ayda 200 ihtiyaç sahibi aileye yardım edileceğini ifade etti.
Çarşının son teknoloji kullanılarak hazırlandığını belirten Aydınlı, "Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımıza ilk olarak internet şifresi veriliyor. Vermiş olduğu ürünlere barkot veriliyor. Barkot numarası ve internet şifresiyle bağışını akşam evine gittiğinde kime verildiğine kadar internet üzerinden görebiliyor. Merzifonlu halkımızdan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmelerini bu konuda bizleri yalnız bırakmayacağını ümit ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz