Mesajlaşma Cinayetle Bitmiş

Kayseri’nin İncesu ilçesindeki cinayetin cep telefonlarına atılan mesajlar sonrasında işlendiği ortaya çıktı.İncesu ilçesinin Yeni Cami...

Kayseri’nin İncesu ilçesindeki cinayetin cep telefonlarına atılan mesajlar sonrasında işlendiği ortaya çıktı.

İncesu ilçesinin Yeni Cami Mahallesi’nde 27 Aralık 2011 gecesinde meydana gelen olayda 37 yaşındaki Mustafa Türkmen’in öldürülmesi ile ilgili davanın ilk duruşması yapıldı. 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya tutuklu sanıklar M.H., V.B., B.Ç., C.Y. ve S.H. ile tutuksuz yargılanan S.H. ile sanıkların avukatları katıldı.

Tutuklu sanıklar olay günü İncesu ilçesine eğlenmek amacıyla gittiklerini ve oturdukları masada S.H. ile Mustafa Türkmen’in cep telefonlarına attıkları mesaj yüzünden tartıştıklarını söyledi. Yaşanan tartışma sonrasında katil zanlısı S.H.’nin belindeki silahı çıkararak Mustafa Türkmen’i kurşunlayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Reklam
Reklam

Dava, dosyadaki eksik evrakların tamamlanması için ileriki bir tarihe ertelendi.

27 Aralık 2011 gecesi İncesu ilçesine bağlı Yeni Cami Mahallesi’nde meydana gelen olayda 37 yaşındaki Mustafa Türkmen kurşunlanarak öldürülmüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz