Meşale Derneği’nde Toplu Bayramlaşma

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan, “Artık bu toplumun ölü sever bir...

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan, “Artık bu toplumun ölü sever bir toplumdan çıkması lazım” dedi.

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Kurban Bayramı nedeniyle toplu bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, Hukukçular Derneği Başkanı Necati Karabay ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan, “Bir Müslüman olarak hepimiz öncelikle Allah’a karşı kulluğumuzu, toplumsal sorumluluğumuz. Kamusal duyarlılığımızın farkındayız. Bunu yürekten hisseden, bunun gereğine inanan, öncü insanlar, lider insanlar, toplum bunu fark etse de, fark etmese de, toplum gerekli teveccühü gösterse de, göstermese de, velev ki bunun karşılığında bir bedel olsa da, kendisini, ailesini, çevresini, işini ihmal ederek, bu toplumsal sorumluluğa Allah’tan ecir bekleyerek soyunurlar. Toplum olarak ta bizler, Müslümanlar, toplumun hayrı için çalışan değerlerimizi, kıymetini, kadrini bilmemiz lazım. Artık bu toplumun ölü sever bir toplumdan çıkması lazım. Ya rahmetlik iyiydi, fedakardı. Bu toplum kendisi için, kendisinin ahireti ve dünyasını imar etme noktasında gayret gösteren fedakarlık değerlerine sahip çıkmalıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Çalhan, 28 Şubat dönem ile ilgili olarak TBMM darbe Araştırma Komisyonu’nun Malatya’ya gelerek incelemede bulunmasını da desteklediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: