Meşe'ye Yeni Görünüm

Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri, yeni görünümüyle misafirlerini ağırlıyor. Başkan Osman Genç, "Kültür-eğitim, ticaret ve...

Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri, yeni görünümüyle misafirlerini ağırlıyor. Başkan Osman Genç, "Kültür-eğitim, ticaret ve kentsel dönüşümde öncü olan Canik, turizmde de iddialı" dedi.

Canik Belediyesi, Karadeniz'in en büyük sosyal tesisi Meşe Kültür Tesisleri'ni yeniledi. Meşe Kültür Tesisleri, iç dizaynının yanında yeni menüsüyle de misafirlerini bekliyor. Sadece Samsun'a değil, Karadeniz ve Türkiye'den de insanları ağırlayan Meşe Kültür Tesisleri'nin Samsun turizmi için önemli olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kültür-eğitim, ticaret ve kentsel dönüşümde öncü olan Canik, turizmde de iddialı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Meşe Kültür Tesisleri'nin Samsun'un turizm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Meşe Kültür Tesisleri'ne şehrin tepesinde Samsun'un gerdanı diyebiliriz. Samsun'un gerdanını da daha güzel görünüme kavuşturduk. Meşe Kültür Tesisleri yılda binlerce insanı ağırlıyor. Yeni görünümüyle daha özel olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: