Mesire alanlarını atlı güvenlik birimi koruyacak -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geniş park alanlarındagörev yapacak atlı güvenlik birimi oluşturuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geniş park alanlarında görev yapacak atlı güvenlik birimi oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geniş park alanlarında görev yapacak atlı güvenlik birimi oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü'nün vatandaşların güvenliği için yeni bir uygulama başlattığı ve özellikle geniş park alanlarında, doğal dokuya ve görselliğe zarar vermeden güvenliği sağlamak için 10 kişilik atlı birim faaliyetine geçtiği belirtildi.

İlk olarak, Derince Çınarlıdere ve Gebze Gaziler Dağı mesire alanlarında görev yapacak birimin Gaziler Dağı Binicilik Kulübünde binicilik dersleri aldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Birim personellerinin binicilik beceri ve bilgilerini en üst düzeye ulaştırmak için eğitimlerinin uygulamalı olarak verildiği ve eğitimlerle personelin hızlı hareket kabiliyetinin artırıldığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: