MESKİ Fındıkpınarı'na Şube Kuracak

MERSİN (AA) - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) Teftiş Kurulu Başkanı Tekin Karabıyık, beraberindeki heyetle Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say’ı ziyaret etti.

MERSİN Teftiş Kurulu Başkanı Tekin Karabıyık, beraberindeki heyetle Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say’ı ziyaret etti. Say, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada MESKİ'nin Fındıkpınarı’na şube açacağını kaydetti. Ziyaret kapsamında Fındıkpınarı’nın su şebekesinin incelendiğini de belirten Say, "İncelemeler kapsamında, Fındıkpınarı’nın içme suyu şebekesiyle ilgili olarak MESKİ Teftiş Kurulu Başkanı Tekin Karabıyık’a detaylı bir bilgi verdik. Özellikle Fındıkpınarı’nda su abone sayısının oldukça yüksek olduğunu söyledik.Karabıyık da önümüzdeki süreçte MESKİ’nin görev ve sorumluluğuna geçecek olan Fındıkpınarı’nda hizmetlerin daha akıcı olması için bir şube kurulacağını bildirdi" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: