MESKİ Genel Müdürü Ülgen: "Engelli Olmak, Hayatın Içinde Olmak Içinengel Değildir"

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, "Engelli olmak, hayatın içinde olmak için engel değildir" dedi.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, "Engelli olmak, hayatın içinde olmak için engel değildir" dedi.

MESKİ tarafından yapılan yazılı açıklamada, MESKİ Genel Müdürlüğünün "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla kendi engelli çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldiği belirtildi.

Ülgen, yemek sonrası yaptığı açıklamada, bu birlikteliğin moral, motivasyon ve güç birliğine zemin hazırlayacağını vurguladı.

Güç birliği içerisinde olan personelle daha iyi hizmetler verilebileceğini ifade eden Ülgen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kimse yarın ne olacağını bilmiyor. Mutlu bir gelecek hayali kuran toplumlarda, engeller sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılır. Engellerine rağmen, yaşama sevincini kaybetmeyen, sürekli kendisini geliştiren, sınırlarını zorlayan engelli vatandaşlarımızın azmi ve hayata tutunma kararlılığı, tüm vatandaşlarımıza örnek olmalıdır. Engelli olmak, hayatın içinde olmak için engel değildir."

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz