MESKİ ramazan hazırlıklarını tamamladı

Abonelerimiz Alo 185'i yâda 0324 322 10 10 telefonlarını arayarak günün 24 saati karşılaştıkları arızaları bildirebilecekler.

MESKİ Genel Müdürlüğü Ramazan ayını vatandaşların sorunsuz geçirmesi için planlamalarını yaptı.Ramazan ayına sayılı günler kala MESKİ Genel Müdürlüğü hazırlıklarını sürdürürken, Ramazan ayının, yaz ayına denk gelmesi nedeniyle aşırı sıcakları da dikkate alarak, içme suyu sorunu yaşanmaması için bugünden tedbirlerini aldıklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürü Ülgen, Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan geçirebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca geceleri, nöbetçi ekiplerimizle de çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.Her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da Genel Müdürlük olarak mesai kavramı gözetmeden gece gündüz vatandaşlara hizmet vereceklerini ifade eden Ülgen, "Mersin'deki nüfus artışı ve yaz mevsiminin de etkisiyle artan hava sıcaklığı nedeniyle içme suyu ihtiyacına karşılık Mersinlilere su sıkıntısının olmadığı bir Ramazan ayı geçirtmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.Mersinlilerin, içme suyu sorunu yaşamayacakları bir Ramazan geçirmesi için gerekli planlamayı yaptıklarını kaydeden Genel Müdür Ülgen, “Tüm birimlerimiz mesai süresi içerisinde, programlarında hiçbir değişiklik yapılmadan çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra Ramazan ayı dolayısıyla normal mesai saatleri dışında nöbetçi ekiplerimiz olacak. İftardan sonra da çalışacak olan Abone ekipleri, vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdürecek.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamada, kanal ve su arıza ekipleri 24 saat hizmet verecek. Abonelerimiz Alo 185'i yâda 0324 322 10 10 telefonlarını arayarak günün 24 saati karşılaştıkları arızaları bildirebilecekler. Olay yerine en kısa sürede ulaşacak olan ekiplerimiz saat farkı gözetmeksizin olası arızanın giderileceği belirtildi. Son olarak, MESKİ Genel Müdürü Ülgen, Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürlüğü olarak Ramazan ayının tüm Mersin halkı için hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz