MESKİ'den 3 Sporcu Milli Takım Kampına Çağrıldı

Meskispor Kulübü atletizm takımı atletlerinden Süheyla Adıyaman, Nilay Esen ve Şeref Dirli, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, 24 Ocak-09 Şubat 2013

Meskispor Kulübü atletizm takımı atletlerinden Süheyla Adıyaman, Nilay Esen ve Şeref Dirli, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, 24 Ocak-09 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak milli takım hazırlık kampına çağrıldı.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MESKİ Genel Müdürü ve Meskispor Kulübü Başkanı Kamil Ülgen, atletizmde yeni olmalarına rağmen milli takıma 3 sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Atletlerin milli takıma çağrılmasının çok sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Ülgen, "Atletlerimizin başarılı olacağına inanıyoruz. MESKİ Genel Müdürlüğü olarak atletlerimizin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Sporcularımızı tebrik ediyor, kendilerine Mersin'i en iyi şekilde temsil etmeleri dileğiyle başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: