Meskispor, 68 Yeni Aksaray Spor’a Bileniyor

Mersin’i bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir...

Mersin’i bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 68 Yeni Aksaray Spor maçının son hazırlıklarını Mersin’de sürdürüyor.

15 takımın yer aldığı BAL 5. grupta mücadele eden Meskispor, 3 hafta sonunda aldığı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle 3. sırada yer alıyor. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu nezaretinde Güneykent’te bulunan MESKİ Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, dünkü idmanında kuvvet ve çabukluk çalıştı. Çabukluğun ardından 5 tane 200 metrelik koşu yapan takım, son bölümünde dar alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.

Reklam
Reklam

İdman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, geçen hafta evlerinde aldıkları 4-0’lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Bütün oyuncularımı kutluyorum. İnşallah bir seri yakalayıp bu çıkışımızı sürdüreceğiz. Ben takımıma güveniyorum. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz ve bunu başarabileceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

68 Yeni Aksaray Spor maçını da değerlendiren Tozlu, “68 Yeni Aksaray Spor maçı zor geçecektir. Aslında BAL’da her maç zordur. Kolay maç diye bir şey yoktur. Her takıma karşı aynı ciddiyetle oynamalısınız. Bu ciddiyeti ve konsantrasyonu koruyamasak en zayıf görünen takımlara karşı bile zorlanırız. Bu yüzden bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Bir takımda arkadaşlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Tozlu, “Biz bir aileyiz. Biz bir hedef için buradayız. Hepimizin hedefi şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır. Bu hedeflere de zorlanmadan ulaşamayız. Kimse bize şampiyonluğu hediye etmez. Şampiyonluğu biz alırız. Bu yüzden çok çalışıyoruz ve hedeflerimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Tozlu, takımın her zaman arkasında olan ve takıma her koşulda destek veren Meskispor Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: