MESKİSPOR Akdeniz ile berabere kaldı

Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Meskispor, Akdeniz Belediyespor deplasmanına konuk oldu.

Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Meskispor, ligin ikinci yarı 21. hafta karşılaşmasında Akdeniz Belediyespor deplasmanına konuk oldu.

Karacailyas Spor Tesislerinde oynanan Meskispor İle Akdeniz Belediyespor Süper Amatör Lig maçında, Meskispor rakibi ile 1-1 berabere kalarak bir puan aldı.

Her iki takımında istekli ve hırslı bir futbol sergilediği maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde golsüz sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Meskispor 62. dakikada Ahmet'in arpasını iyi değerlendiren Mesut Meskispor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Akdeniz Belediyespor 65.dakikada Emircan attığı golle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Son bölümlerde çekişmeli geçen maçta her iki takımında galibiyeti getirecek golü bulamazken birer puanı paylaştılar. Maç 1–1 sona ererken her iki takım da birer puanın sahibi oldu. Puanını 52'da yükselten Meskispor Play off öncesi ligin son haftasına en yakın rakibine yedi puan fark atarak Lider olarak girmeyi garantiledi.

Reklam
Reklam

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Meskispor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, Akdeniz Belediyespor maçında bir puan aldıklarını belirterek, "Akdeniz Belediyespor deplasmanından bir puan aldık. İlk yarı rakibimize bol pozisyon verdik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmadık. İkinci yarıda golü bulduktan sonra da bir anlık konsantrasyon eksikliğinden beraberlik golünü yedik. İkinci sırda yer alan rakibimizle puan farkını koruduk. Play off maçlarını bekliyoruz. Rakiplerimizden bir adım önde gidiyoruz. Super Amatör Ligin en az gol yiyen, en çok gol atan takımıyız. Çıkışımızı play off maçlarında sürdürerek alacağımız galibiyetlerle bir üst grup olan ‘’Bal Ligi’ni, hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için biz, Meskispor ekibi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

STAD: Karacailyas Spor Tesisleri

HAKEMLER: Mehmet Can, Erdi Çağrıkaya, Mertcan Bardakçı

MESKİSPOR: Serdar, Nuri, Cihan, Tahsin, Dado, Koray, Bıldırcın, Mahsun, Ahmet, Mesut, Gökhan

TEKNİK SORUMLU: Muzaffer Tozlu

AKDENİZ BELEDİYESPOR:Cengiz,Tarık, Uğur, Şeyhmus, İlyas, Özgür, Semih, Mikail, Emircan, Soner, İbrahim

Reklam
Reklam

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Atar

GOLLER: Dakika 62 Mesut (MESKİSPOR), Dakika 65 Emircan (Akdeniz Belediyespor)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz