MESKİSPOR Kayseri yolcusu

Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden MESKİSPOR Futbol Takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

2011-2012 sezonu U-17 Türkiye Şampiyonası için Kayseri’ye gidecek. 68 ilden 118 takımın katılımı ile 29 Mart 2012 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla MESKİSPOR U-17 Futbol Takımı Mersin’i temsil edecek.

Gelecekte büyük umutlar vaad eden U–17 Futbol Ligi’nde Mersin Şampiyonu olan MESKİSPOR’un Kayseri Grup Merkezi`nde mücadele edeceği 1. Kademe Maçları 29 Mart –1 Nisan 2012 tarihleri arasında yapacak. MESKİSPOR bir üst tur mücadelesinde Hatay ( 2 takım), Nevşehir, Konya ve Aksaray temsilcileri ile karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

MESKİSPOR Kulübü Mersin spor camiasında son 2 yıldır yakaladığı ivme ve genç nesle yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Sporun neredeyse tüm branşlarında Mersin’i temsil eden MESKİSPOR Kulübü, başarıdan başarıya koşuyor.

MESKİSPOR’lu Futbolcular U–17 liginde şampiyon olarak adını Türkiye şampiyonasına yazdıran takım oldular.

Bu sezon MESKİSPOR’un alt yapısı başarıdan başarıya koşarken U-17 Liginde fırtınalar estiren MESKİ Genel Müdürlüğünün genç sporcuları oynadıkları futbol ile geleceğe büyük umutlar taşıyor. U–17 Genç futbol takımı İlyas Güneş yönetiminde futbolcular, şimdiden Mersin takımlarının gözdesi oldular.

MESKİSPOR Kulüp Başkanı M.Kamil Ülgen, gençlerin başarısının tesadüf olmadığını, futbol okulundan büyük takımlara futbolcu gönderme amacında olduklarını söyledi.

Kulüp Başkanı M.Kamil Ülgen, gençliğe büyük bir yatırım içerisinde olduklarını belirterek, “Büyük bir futbol okulumuz var. Bu futbol Kulübümüzde, gençliğin iyiye güzele gidişi, spor ahlakı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Macit Özcan’ın destekleriyle büyük bir çaba içerisindeyiz. U 13'ten U 19'a tüm kategorilerde takımlarımız liglerde mücadele ediyor. Liglerde başarılı sonuçlar alıyoruz. 13 yaşında çocuklara yatırım yapıyoruz. Hedefimiz büyük takımlara, 1 lig ekiplerine futbolcu yetiştirmek. Gençlere başarı için örnek alacakları futbolcular yetiştirmek. Takımda iyi bir hava var, futbolcularımın morali çok yüksek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, Kayseri’de U–17 Liginde yeni başarılara ulaşmak istiyoruz.

Reklam
Reklam

Tüm branşlarda şampiyon olacak güce ve imkâna sahibiz. MESKİSPOR amatör sporlara olan yatırımların meyvelerini alıyoruz. Artık Mersin Ligi'ndeki şampiyonluklar yetmiyor, Türkiye’de şampiyonluk peşinde koşuyoruz. MESKİSPOR futbolda da diğer branşlarda olduğu gibi en güçlü takımı olacağımıza inanıyorum. Genç takımlarımızdan Kayseri’den de başarı haberini duymak istiyoruz. Çünkü bu takım gelecek yıllarda Mersin İdman Yurduna futbolcu yetiştirecek bir futbol fabrikası gibi futbolcu yetiştiriyoruz ” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz