MESKİSPOR liderliğe abone oldu

Kayseri Yolspor'u deplasmanda 1–0 yenerek galibiyet serisine devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİSPOR, yoluna devam etti!

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. haftasında rakibi Kayseri Yolspor'u deplasmanda 1–0 yenerek galibiyet serisine devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİSPOR, yoluna kayıpsız devam etti!

Bölgesel Amatör Lig 5. Grubu 10. hafta karşılaşmasında temsilcimiz MESKİSPOR, deplasmanda Kayseri Yolspor' la karşılaştı. MESKİSPOR mücadeleyi 1–0 kazandı ve 22 puanla Bölgesel Amatör Lig 5. Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü.

Kayseri deplasmanında maça çıkan MESKİSPOR, karşılaşmayı 83. dakikada Ömer Atış, attığı golle kazandı. Bu sonuçla puanını 22'ye çıkaran MESKİSPOR liderliğini devam ettirdi. BAL liginde ilk yılında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ve ligde şampiyonluk mücadelesi veren MESKİSPOR, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Reklam
Reklam

ÜLGEN: BAL LİGİNDE ZİRVENİN TADINI ÇIKARTIYORUZ

Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİSPOR Kulübü Başkanı M.Kamil Ülgen, Kayseri Yolspor galibiyetini değerlendirdi.

MESKİSPOR Kulübü Başkanı M.Kamil Ülgen, Kayseri Yolspor' galibiyetinin ardından ligde kolay maç olmadığını ve 3 puan almanın önemli olduğunu söyledi.

Ülgen, Mersin’i iyi temsil eden bir takım olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Bal Ligin de bana göre iyi devam ediyoruz. Şu an Mersin'in en güçlü ekibiyiz. Zorlu Kayseri deplasmanında takımımız muhteşem bir mücadele verdik. Kayseri deplasmanında alınan galibiyet bizim için çok önemli. Deplasman maçında da 3 puanı alma hedefimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Zamanla çok daha iyi oynayacağız. İnşallah böyle devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Genel Müdür Ülgen, Kayseri Yolspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, ''Bal liginde 10.Haftayı geride bırakarak 7 galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet aldık. Deplasmanda her maç zorlu. Çok önemli 3 puan aldık. Şu anda puanımızı 22'ye çıkardık. Sezonun ilk yarının bitmesine beş hafta kaldı. En yakın rakibimizin önünde iki puanla öndeyiz. Teknik kadromuzu başarılı yönetimi ve oyuncularımızı maçın başından son anına kadar baskılı ve göze hoş gelen oyun oynadıkları için kutluyoruz. İlimizde sporsever halkımızın ilgisi devam ettiği sürece MESKİSPOR’ un başarısının büyüyeceğini görmek, yönetici olarak bizleri mutlu ediyor. Başarının anahtarının bu birliktelikten geçtiğini biliyoruz. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karaman Belediyespor maçını kazanarak diğer rakiplerle aramızdaki puan farkını açacağımızı inanıyorum.” dedi

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: