MESKİSPOR şampiyonluk yolunda

Bölgesel Amatör Lig Ligi’nde 19 puanla lider olan MESKİ Spor, ligi 1. olarak bitirip şampiyon olacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig’in 9. haftasında MESKİSPOR evinde konuk ettiği Nevşehirspor Gençlik’i Mesut ve Şükrü'nün attığı gollerle 2-0 yenerek sahasında oynadığı 5 maçın 5’sini kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

Nevşehirspor Gençlik karşısında aldığı galibiyetle elde ettiği 19 puanla liderlik koltuğuna tekrar oturan MESKİSPOR hafta sonu (02 Aralık 2012) deplasmanda oynayacağı ve 8 puanla kendisini 11. sırada takip eden Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

ÜSTÜNE KOYMALIYIZ

MESKİSPOR Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, hedefledikleri puanın üzerinde olduklarını ve ligi şampiyon olarak tamamlama hedeflerinin devam ettiğini belirterek, “Bulunduğumuz yer güzel bir yer. Zorlu rakiplerimizle puan farkını açmaya çalışıyoruz. Bir hafta aradan sonra yeniden lider olduk. Bunun devam etmesi için daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Elbette her takımın olduğu gibi bizim de eksiklerimiz var. Çok çalışarak eksiklerimizi kapatacağız. Genel fotoğrafa bakıldığında iyi bir takımız. İçeride mutlu bir aileyiz. Sevgimiz saygımız üst düzeyde. Bu aileye herkesin katılmasını istiyorum. Biz her maçı sanki şampiyonluk maçı gibi oynuyoruz. ” dedi.

Reklam
Reklam

KAYSERİ YOLSPOR 'U YENECEĞİZ

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) 5. Grup'ta lider durumda bulunan MESKİSPOR, şampiyonluk yolunda avantaj sağlayabilmek için Kayseri Yolspor maçından da galip ayrılmak istiyor.

Takımın başarılı Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Şampiyon olabilmek için artık tüm maçlardan galip ayrılmamız gerekiyor. Kayseri Yolspor maçına da aynı duygularla çıkacağız. Bu önemli maçı da kazanarak çıkışımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

MESKİ Spor takımı Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, başında bulunduğu MESKİ spor takımının ihtiyaç duyduğu şeyin disiplin olduğunu belirtirken,

“Futbolcularımı yürekten kutluyorum” dedi.

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

MESKİSPOR Başkanı M.Kamil Ülgen, ”Üçüncü Lig hedefimize bu sezon ulaşacağız” diye konuştu.

Lider MESKİSPOR’un başkanı M.Kamil Ülgen, kulüp olarak sezon başında belirledikleri Türkiye Spor Toto 3.Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Ülgen, ligde geride kalan 9 hafta sonunda takımın gösterdiği performanstan yönetim ve camianın memnun olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

TAKIMIMIZ GAYET İYİ GİDİYOR

Niğde Belediyespor ve 68 Yeni Aksarayspor maçlarında şanssız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Ülgen, şunları kaydetti: ”Bundan sonra puan kayıplarına tahammülümüz yok. Ciddi bir hedefimiz var. Takımımız gayet iyi gidiyor. Ligin ilk devresini lider bitirmek istiyoruz. Planlarımızı ona göre yaptık ve bu doğrultuda ilerliyoruz. İnşallah sezon başında belirlediğimiz Türkiye Spor Toto 3.Lig hedefimize bu sezon ulaşacağız. Bu başarıları gerçekleştireceğimize inancımız tamdır.”

Ülgen, Nevşehirspor Gençlik maçının ardından şu açıklamaları yaptı: “Maçın daha zor geçmesini bekliyorduk. Belli bir kadroyla oynuyoruz, bu nedenle rotasyon yapmaya başladık. Önümüzde çok zorlu bir lig var.

Oyuncularımız inanılmaz mücadele ediyor, bu da sonuca yansıyor. Bir şeyleri iyi yapıyoruz ve yapmaya devam etmeliyiz. Muzaffer Hoca ve öğrencilerini kutluyorum.

Ligin zirvesine gelmek için çok mücadele ettik ama içimizdeki gizli hedefi hiçbir zaman ortaya koymadık. Oyuncularımız buraya hazır. Tarihimizde ilk kez lider olmuyoruz. Büyük takımız, lider de şampiyon da olabiliriz.

Reklam
Reklam

Kaliteli oyunculardan kurulu geniş bir kadroya sahip olduklarını ve Takımın başarısında emeği bulunan herkesi tebrik ettiğini vurgulayan Ülgen, “Nevşehirspor Gençlik maçı bizim için kolay bir maç oldu. Galibiyet çok önemli ama iyi futbol oynamak daha önemli. Grubu lider sürdürüyoruz. Çok mutluyuz, çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık. Takımımıza güveniyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: