Meskispor'lu 3 Atlet Milli Takım Hazırlık Kampına Çağrıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meski Spor Kulübü Atletizm Takımı atletlerinden Süheyla Adıyaman, Nilay Esen ve Şeref...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meski Spor Kulübü Atletizm Takımı atletlerinden Süheyla Adıyaman, Nilay Esen ve Şeref Dirli, 24 Ocak-9 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya’da toplanacak olan Milli Takım hazırlık kampına çağrıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MESKİ Genel Müdürü ve Meskispor Kulübü Başkanı Kamil Ülgen, Meski Spor bünyesinde sporun her dalında hizmet verdiklerini, sporcularının başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Atletizmde yeni olmamıza rağmen Milli Takıma üç sporcu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atletlerimizin Milli Takıma çağrılması hem Mersin, hem Genel Müdürlüğümüz açısından çok sevindirici bir gelişme. Atletlerimizin başarılı olacağına inanıyoruz. MESKİ Genel Müdürlüğü olarak atletlerimizin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz. Milli Takıma davet edilen sporcularımızı tebrik ediyor, kendilerine Mersin’i en iyi şekilde temsil etmeleri dileğiyle başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Milli Takıma çağrılan Süheyla Adıyaman, Nilay Esen, Şeref Dirli ise milli formayı terletecek olmaktan çok mutluluk duyacaklarını belirterek, "Mersin’i ve MESKİ’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Milli Takıma çağrılmaktan onur duyuyoruz. Bu seviyeye gelmemize destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Macit Özcan’a ve Kulüp Başkanımız Kamil Ülgen’e ve bizleri yetiştiren, başarımızın mimarları olan antrenörlerimize minnettarız” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: