Meslek Edindirmede Karma Sergi Açıldı

Düzce Belediyesi’nin Meslek Edindirme Kursları’na bağlı kursiyerlerin yıl sonu karma sergisi açıldı. 10 branştaki kursların...

Düzce Belediyesi’nin Meslek Edindirme Kursları’na bağlı kursiyerlerin yıl sonu karma sergisi açıldı. 10 branştaki kursların sergi açılışında mefruşattan ebruya kadar 200 parça ürün sergide ziyaretçilere açıldı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eğitim ve öğretim sezonu başında açılan 14 branştaki kurslar sonucunda kursiyerlerin ürünleri yılsonu sergisinde yer aldı. Meslek Edindirme Kurslarının mefruşat, giyim, kırkyama, nakış, takı, telkari, resim, ebru, hat ve aşçılık branşlarındaki eserleri karma sergi olarak 4 gün süreli olarak ziyaretçilere açık olacak. Karma sergi için belediye medyanı ve sergi salonunda tören düzenlendi. Törenler Roman halkoyunları gösterisi ile başladı. Ardından kursiyer ve davetlilere hitaben konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Bir yıl boyunca kurs gören kursiyerlerin ürünleri burada sergileniyor. Meslek Edindirme Kursları her yıl düzenli olarak açılmaktadır. Her yaştan kursiyer branşlara göre burada hobileri için uğraşıyor, ayrıca becerilerine göre kendilerini meslek uğraşısı olarak geliştiriyorlar. Böylelikle aile bütçesine de katkıda bulunmuş oluyorlar. Ben her birini tek tek kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bayram daha sonra, 14 branşta meslek edindirme kurs hocalarına başarı sertifikalarını verdi. Sergi 31 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: