Meslek liseleri öğrencileri ortaklaşa Kutlu Doğum programı düzenledi

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bergama Endüstri Meslek Lisesi ve Bergama İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum...

İzmir’in Bergama ilçesinde, Bergama Endüstri Meslek Lisesi ve Bergama İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ortak bir program düzenledi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, İlçe Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Program, kardeşlik konusunda görüşlerini açıklayan ünlülerin slayt gösterisiyle başladı. İlçe Müftüsü Tahiroğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tahiroğlu, “Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse kamu kurumları, Efendimiz (SAV)’i anmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bu tablo karşısında gururlanmamak elde değil. Özellikle iki meslek lisesinin ortaklaşa düzenlediği bu güzel program için sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. Hz. Muhammed (SAV)'in Allah’ın elçisi olarak gönderildiğini vurgulayan Tahiroğlu, onun için yapılan her şeyin, Allah için yapılmış olacağını kaydetti. Program, meslek lisesi öğrencilerin Hz. Muhammed (SAV)'i anlatan oratoryosuyla devam etti. Son olarak imam hatip öğrencileri, koro halinde ilahiler ve nâtlar okudu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz