Meslek Yüksek Okuluna Modern Bina

Hilvan Meslek Yüksek Okulu'nun temeli törenle atıldı.Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’in Girişimleri ile Çalışma ve Sosyal...

Hilvan Meslek Yüksek Okulu'nun temeli törenle atıldı.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’in Girişimleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından 21 Şubat'ta yapılan imza protokolünden sonra Hayırsever işadamı Medıcal Dr. Muharrem Usta tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Hilvan Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı.

Uzun yıllardır İlçe Halk Kütüphane binasında eğitim öğretim vermeye çalışan fakat hem binanın fiziksel şartlarının yetersiz ve hem de ek bölümlerin açılabilmesi için yeterli olmayan bina Kaymakam Uğur Sezer'in örnek girişimi ile Hilvan İlçesine kazandırıldı.

Reklam
Reklam

Hilvan Meslek Yüksek Okulunun temeli Kaymakam Uğur Sezer, Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Seyit Ahmet Oymak, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Öğretim Görevlisi Serap Ateş'in katıldığı bir törenle atıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: