Meslek Yüksek Okulunda Nevruz Bayramı kutlandı

Alaplı Meslek Yüksek Okulunda Nevruz kutlamalarına katılan Milletvekili ve İlçe protokolü nevruz ateşinden atladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulunda Nevruz kutlamalarına katılan Milletvekili ve İlçe protokolü nevruz ateşinden atladı.

Alaplı Meslek Yüksek Okulunda Nevruz etkinlikleri düzenlendi. Alaplı MYO Müdürü Yard Doç Dr Rıfkı Henden, Nevruz Bayramını her yıl kutladıklarını belirterek, Nevruzun dünya ülkelerine, ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Nevzat Çimenoğlu , Kdz Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ali Azar ve davetliler nevruz ateşi yakarak öğrenciler ile birlikte nevruz ateşi üzerinden atladı.

Reklam
Reklam

MYO öğretim görevlisi Zeki Kantemur’un bir hafta önce oğlunu trafik kazasında kaybetmesi nedeniyle diğer etkinlikler iptal edildi.

Protokol okul bahçesine hep beraber fidan dikti.

Etkinlik etli pilav dağıtımıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: