Mesleki Eğitim Öğrencileri Ödüllendirildi

Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerden onur kurulu tarafından ödüle layık görülen...

Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerden onur kurulu tarafından ödüle layık görülen üç kişiye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal tarafından hediye verildi.

Okul içerisindeki durumu, derslerindeki başarısı, devamsızlığı, arkadaşları ile olan diyaloğu ve iş yerindeki çalışmalarını değerlendiren öğretmenler, her sınıftan bir öğrenciyi seçerek okulda bulunan onur tablosuna fotoğrafları ile birlikte yerleştirilerek onurlandırdı. Öğrenciler arasından seçilen Selahattin Balta, Talha Söyler ve Zafer Gayhan ise Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ında üyesi olduğu onur kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

Okulda düzenlenen ödül töreninde konuşan Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Sur, iki yıldır başarılı olan öğrencileri onur kurulunun da görüşleri doğrultusunda ödüllendirdiklerini söyledi. Öğrencilerin derslerindeki başarıları ve devamsızlıklarının da dikkate alınarak onurlandırdıklarını dile getiren Sur, kendilerine her konuda destek olan ve öğrencilere hediye vererek ödüllendiren onur kurulu üyesi ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’a teşekkür etti.

Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün önemli bir görevi üstlenerek usta ve kalfaların eğitimlerine yardımcı olduğunu ifade eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, ancak kalifiye eleman bulmakta zorlandıklarını söyledi. Mesleki eğitim merkezlerinde eğitim görenlerin müşteri memnuniyetine ve esnaf ahlakına önem vermelerini isteyen Köksal, “Bir ahi ocağı olan okulumuzda usta ve kalfalar yetişiyor. Sizlere hem bizlerin hem de ülkemizin ihtiyacı var. Almış olduğunuz eğitimleriniz sayesinde hem ülkenize hem de işyerinize büyük katkılar sağlayacaksınız. Öğrenmek kadar ahlakta önemlidir. Ahi teşkilatını ayakta tutan en büyük şeylerden biri de ahlaktır. Sizler güzel ahlakınızla müşteri memnuniyetine önem verin” dedi.

Reklam
Reklam

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kendisinin de yer aldığı onur kurulu, okul öğretmen ve idarecileri tarafından seçilen üç başarılı öğrenciye hediye verirken, okul Müdürü Ali Sur’a ise Ahilik Heykeli takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz