Meslekte 30 Yılı Dolduran Hemşirelere Ödül

Hemşireler Haftası dolayısıyla Türk Hemşireler Derneği (THD) Samsun Şubesi’nce düzenlenen programda, meslekte 30 yılı dolduran...

Hemşireler Haftası dolayısıyla Türk Hemşireler Derneği (THD) Samsun Şubesi’nce düzenlenen programda, meslekte 30 yılı dolduran hemşireler ödüllendirildi.

Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonu’ndaki program saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz, “Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik ile mesleğimizin geleceği ve farkındalık oluşturmak için önemli adımlar atacağız. Daha iyi koşullarda çalışarak hastalarımıza daha iyi hizmet etmek için mesleğimiz adına yeni yasal düzenlemelerle ülke genelinde yetersiz hemşire sayısını artırılması gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Hemşireliğin, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakında ilgili bir meslek olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren hemşirelerimiz, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcileridir. Hemşirelerimiz verdikleri hizmetlere büyük bir fedakarlık ve insan sevgisini katan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır” diye konuştu.

Programın sonunda meslek hayatında 30 yılı dolduran hemşirelere takdir belgesi verildi. Programa ayrıca Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve çok sayıda hemşire katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: