Meslekte Güç Birliği Grubu Bayan Ve Bağımlı Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası’nın yapılacak olan seçimlerine girecek olan Meslekte Güç Birliği grubu,...

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası’nın yapılacak olan seçimlerine girecek olan Meslekte Güç Birliği grubu, bayan ve bağımlı çalışanlarla bir araya geldi.

Meslekte Güç Birliği adına toplantıda konuşan Ayhan Baynal, “Çok ağır iş gücü altında ezilen meslektaşlarımızın sorunları ve sıkıntıları dağ gibi olmuştur. Bağımlı ve genç meslektaşlarımızın sorunları görmezden gelinmiştir. Bizler, bağımlı ve bağımsız, genç ve yaşlı meslektaşlarımızın sesi ve destekçisi olacağız” dedi.

Baynal, “Bağımlı çalışan meslek gruplarına icracı oda kurullarında kontenjan tanıyacağım. Bunun için komisyonlarda kontenjan ayıracağım. Bağımlı meslek grupları ile bağımsız meslek mensuplarının aynı oranda ödedikleri aidatları tekrar gözden geçirip TÜRMOB Yönetim Kurulu’na talepte bulunacağız. Danışma meclisine bağımlılardan mutlaka kontenjan ayıracağız. Bağımlı meslek grupları için komisyon kuracağız” ifadesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz