MESO Başkanı Duban: Yeni anayasada esnaf unutulmasın

Bursa Muhtelif Esnaf Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Fehmi Duban, “2012 yılında hükümetimizden yeni anayasada esnafı...

Bursa Muhtelif Esnaf Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Fehmi Duban, “2012 yılında hükümetimizden yeni anayasada esnafı gözeten bir yaklaşım, esnaflarımızdan da odalarına sahip çıkmasını bekliyoruz.” dedi.
Fehmi Duban, yaptığı açıklamada, 2012 yılından mikro ekonomik dengelerinde yerine oturtulmasını öncelikle beklediklerini kaydetti.
2012’de çıkarılması planlanan yeni anayasada esnaf kesiminin unutulmamasını isteyen Duban, “Yeni anayasada geçmişi ahilik kültürüne dayanan esnaf kesimimizi gözeten bir bakış açısını anayasanın ruhuna işlemesidir. Sivil bir anayasa parolasıyla hazırlanacak bir anayasada da zaten sivil toplumun bel kemiği olan esnafların göz önünde bulundurulması gayet doğal.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz