Mesob Başkanı Keskin, Esnafa "değişim Ve Dönüşüm" Uyarısında Bulundu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların eski alışkanlıkla...

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların eski alışkanlıkla artık hizmet veremeyeceğini ifade ederek, herkesin değişim ve dönüşüme ayak uydurmasını söyledi.

Beraberinde esnaf odaları başkanları ile birlikte Yeşilyurt ilçesine giden MESOB Başkanı Şevket Keskin, burada Yeşilyurt Esnaf Odası Başkanı Savaş Özbey ve Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Taner Kılınç’la, ilçedeki ve Gündüzbey kasabasındaki esnafı tek tek ziyaret etti. "Bizim amacımız, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını yerinde görmektir" diyen Keskin, her zaman esnafın gelip sorunlarını anlatmasını, kendilerinin de dinleyerek ve sorunları yerinde görmeyi istediklerini söyledi. Keskin, esnaf ziyaretleri esnasında yaptığı sohbetlerde değişim ve dönüşüm konusuna da işaret ederek, değişim ve dönüşüm zamanı olduğunu, eski alışkanlıklarla artık esnaflık yapılamayacağını kaydetti. Değişim ve dönüşüme esnaf olarak ayak uydurmak gerektiğini belirten Keskin, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Özellikle işyerlerimizin hijyenik olması ve kaliteli ürün satmasını istiyoruz. İnsanlar işyerine girdiğinde gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeli. Ben esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum. Son dönemde işyeri düzeni ve raf konusunda önemli çalışmalar yapılıyor."

Esnaf ve sanatkarların değişim ve dönüşümle birlikte eski ruhunu da bulacağını dile getiren Keskin, "Bakkallarımız mahallenin güven duyduğu insanlardır. İnsanlar mahalleden çıkacağı zaman anahtarını çocuğunun alması için bakkala verir. İnsanlar kız verince, kız alınca önce gelip mahallenin bakkalından sorar. İhtiyacı olduğu zaman da gelip bakkaldan borç alır" ifadelerini kullandı. Bunların bir market için söylenemeyeceğini ekleyen Keskin, "Çok önemli bir değerimiz var. Biz esnaf camiası olarak bu değeri koruyacağız. Değişim ve dönüşüme de ayak uydurup, temiz ürün satmaya ve kaliteli hizmet vermeye çalışacağız" dedi.

Keskin, esnaf ve sanatkarlardan gelen talep ve şikayetleri ise ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek çözmeye çalışacaklarını, her zaman esnaf ve sanatkarın emrinde olduklarını bildirdi. Keskin, ilçelerdeki esnaf ve sanatkarları ziyaret etmeye devam edeceklerini de ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz