Mesob Kula’da İftar Verdi

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Kula İlçesi'nde iftar yemeği verdi.ATS Sosyal Tesisleri'ndeki iftara...

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Kula İlçesi'nde iftar yemeği verdi.

ATS Sosyal Tesisleri'ndeki iftara Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Belediye Başkanı Selim Aşkın, Garnizon Komutanı Binbaşı Musa Özgül, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Üsteğmen Erkan Enginar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçelerin oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kula Esnaf Odası Başkanı Ali Yiğen "Ramazan ayları insanların bir araya geldiği bir aydır. Onun için bu gün burada hep birlikteyiz" dedi. Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise meslek odalarının, Kula’nın önemli kuruluşlarından olduklarını ifade ederek, "Her zaman onlarla birlikte olmak için çaba sarf ediyoruz. Bugün yine birlikteyiz kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Birlik Başkanı Hasan Geriter de, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizi bugün Kula’da yapıyoruz. Bugün bakıyorum ilçe belediye başkanımızın aramızda olması garnizon komutanımızın aramızda olması daire amirlerimizin aramızda olması Kula’daki birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu inanıyorum. Bu yemeğe ev sahipliği yaptıkları içinde oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: