Mesob'dan Chp Ve Mhp'ye Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte...

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte CHP ve MHP'ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

MESOB Başkanı Keskin ve oda başkanları, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Keskin, yeni yönetimlere görevlerinde başarılar dileyerek, partilerin Malatya konusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Keskin, parti yönetimlerinde esnafların bulunmasından da ayrıca memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da esnaf ve sanatkarların önemli sorunlarla karşı karşıya bulunduğunu ifade ederek, özellikle marketlerle ilgili yasanın çıkması gerektiğini, düzenleme yapılmaması halinde küçük esnafların büyük zararlar göreceğini kaydetti.

MESOB Başkanı Keskin ve oda başkanları daha sonra MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı ziyaret ederek yeni görevinden başarılar dilediler.

Kaya, esnaf ve sanatkarlar kurumları ile her zaman diyalog halinde olacaklarını ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: